Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları

Kısa kandil mesajları

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kandiliniz mübarek olsun…

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anin bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Mevlid kandilinizi tebrik eder sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandiller dilerim.

Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. avucunuza melekler gül Mevlid Kandili Sözleri koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Allah’ım, Resûl(sav)ün senden neyi istediyse, onu istiyor; neden sana sığındıysa, ondan da sana sığınıyoruz. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Namaz, zikir, tevhid girsin gönüle, bülbül aşık olmuş gonca bir güle, Mevlayı unutma dönersin küle…Hayırlı Kandiller, dualarda buluşmak dileğiyle.

14 EYLÜL 2024 CUMARTESİ TV YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? İşlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilmesinde tüm detaylar belli oldu Emekli maaşlarına zam ne kadar olacak? İşte yeni oran İşte takım takım Süper Lig'deki tüm transferler... Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları