Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları

Kandil mesajları

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah(c.c) kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.

14 EYLÜL 2024 CUMARTESİ TV YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? İşlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilmesinde tüm detaylar belli oldu Emekli maaşlarına zam ne kadar olacak? İşte yeni oran İşte takım takım Süper Lig'deki tüm transferler... Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları