Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları

Mevlit Kandili mesajları 2024

Tüm varlık aleminin bayramıdır bu gece Arşın ağırlığınca, zâtın zikrimde hece Nebî ve ashâbının, hatrına senden rica Sana çevir yolumu, Ya İlâh el lemin! Hayırlı Kandiller Dilerim..

Öncelikle mevlid kandilinizi tebrik eder. Yüce Allah’tan ailenizle beraber tekrar cennette yine mevlid kandilini kutlamayı nasip eylesin.

Allah Bu Mevlid kandilinizi mutlululuk ve sünnetullaha vesile kılarak sizi ve sevdiklerinizi Resulullahın Şefaatine Ulaştırsın Kandiliniz Mübarek olsun.

Nuruyla kainatı Şereflendiren gül yüzlü Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız dünya ve ahiretin efendisi olan Hz. Muhammed’e (s.a.v) tabii olmaya bağlıdır. Mevlidiniz mübarek olsun.

14 EYLÜL 2024 CUMARTESİ TV YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? İşlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilmesinde tüm detaylar belli oldu Emekli maaşlarına zam ne kadar olacak? İşte yeni oran İşte takım takım Süper Lig'deki tüm transferler... Bugün kandil mi 14 Eylül: Bugün hangi kandil? İşte kısa, anlamlı, resimli Mevlit Kandili mesajları