BİM'e kırtasiye ürünleri 2024 ne zaman gelecek? BİM 23 Ağustos kataloğu yayınlandı mı?

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye alışverişini gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve veliler uygun fiyatlı ürünleri araştırıyor. 9 Eylül'de başlayacak 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı öncesi "BİM'e kırtasiye ürünleri ne zaman gelecek" sorusunun yanıtı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, BİM'e kırtasiye ürünleri ne zaman gelir? BİM 23 Ağustos aktüel ürünler kataloğu neden yok, yayınlandı mı? İşte 27 Ağustos'tan itibaren geçerli BİM aktüel ürünleri...

Eylül ayının başlamasına kısa bir zaman kala okulların açılması için geri sayım sürüyor. İlkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek ve birinci dönem 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Öğrenci ve velileri yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde kırtasiye ve okul ürünleri alışveriş telaşı sardı. Uygun fiyatlı alışveriş kırtasiye alışverişini yapmak isteyenler  "BİM'e kırtasiye ürünleri ne zaman gelecek" sorusunun yanıtı araştırıyor.

Merkez'in kararı sonrası 1 milyon TL'nin getirisi belli oldu Dolandırıcıların yeni yöntemine dikkat! 'Faturanızı yanlışlıkla ödedim' diyerek... BİM'e kırtasiye ürünleri ne zaman gelecek?