Öğrenciler dikkat! Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu

Milyonlarca öğrenci için ders zilinin çalmasına bir hafta kaldı. Hükümetin yüksek okul ve üniversitesi öğrencileri için başlattığı vergisiz cep telefonu uygulaması ise bu dönemde ilgi görüyor. Öğrenciler bu süreçte “Hangi telefon fiyat performans ürünü” diye internetten araştırmalar yapıyor. “Vergisiz cep telefonu hangi fiyattaki telefonları kapsıyor” sorusu da öne çıkıyor. İşte vergisiz cep telefonunda detaylar ve 9 bin 500 lira altına alınabilecek en iyi cep telefonları… (Marka marka, model model öğrenciler için en uygun cep telefonu listesi)

Vergisiz telefon almak için şartlar nelerr?

Bu fırsattan yararlanabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 26 yaşından gün almamış olmak şart. Posta yazarı Murat Gülderen'in haberine göre, ikinci el cihazlar bu kapsamda yer almıyor ve satın alınan cihazın en az iki yıl boyunca kullanılması gerekiyor. Bu imkandan faydalanan öğrenciler, telefonlarını iki yıl boyunca satamayacaklar.

En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar