EYT'liler dikkat! 20 gün sürüyordu, saatler içinde çözülecek

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi Meclis’ten geçti. Başvurular ne zaman başlayacak, EYT’liler ilk maaşı ne zaman alacak? EYT’lilerin merak ettiği pek çok soru var. Prof. Dr. Cem Kılıç, NTV canlı yayınına katılarak merak edilen sorulara yanıt verdi.

Düzenlemenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe gireceğine işaret eden Prof Dr. Cem Kılıç, "Duyumlar alıyorum bazı vatandaşlarımız heyecanla başvuru yapmaya çalışıyorlar ama bunlar geçersiz sayılır. Şu an için aman dikkat diyelim çünkü Sayın Cumhurbaşkanı onaylayacak, onayladıktan itibaren Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra başvurunuzu yapabilirsiniz. Şimdi bekleyeceğiz yani Resmi Gazete'de EYT ile kanunun yayımını bekleyeceğiz, tahmin ediyorum bir iki güç içerisinde zaten yayımlanacak." dedi.

Özellik ve konforda SUV'larla yarışıyor! Türkiye'nin en çok satan pikapları belli oldu Afrodisias antik kentinde yeni izler bulundu Icardi’nin 52 milyon liralık süper lüks oyuncağı Mersin'de hasat mesaisi başladı