Araç alacakları ilgilendiriyor: 1 milyon TL'nin altında elektrikli model var mı?

"Anket araştırmamızda ‘elektrikli otomobil kullanımında en büyük zorluk sizce nedir?’ diye sorarak katılımcılarımızın görüşlerini almaya çalıştık. Araştırma sonuçlarına göre, katılımcıların %36’sı menzil endişesini en büyük zorluk olarak görüyor" ifadelerini kullanan Şahin şunları kaydetti:

"Bu, elektrikli araçların uzun yolculuklarda yeterli menzile sahip olmamasıyla ilgili kaygıları yansıtıyor. Ayrıca yüzde 31 oranında katılımcı yetersiz şarj altyapısını önemli bir sorun olarak belirtti. Bu durum, şarj istasyonlarının yaygınlaşması gerektiğini gösteriyor. Yüksek fiyatlar yüzde 18 ve servis ağının yetersizliği yüzde 15 oranında diğer zorluklar arasında yer alıyor. Bu veriler, elektrikli araçların daha geniş kitleler tarafından benimsenmesi için çözülmesi gereken önemli konulara işaret."

Merkez'in kararı bankaları etkiledi mi? İşte mevduat faizlerinde son durum 10 soruda enflasyon muhasebesi 1 milyon TL'nin altında elektrikli model var mı? Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için uyarı: Gök gürültülü sağanak geliyor