2022 yılında Türkiye'de en çok yolculuk yapılan rotalar belli oldu

Yılın en çok aratılan ve yolculuk yapılan rotaları belli oldu. Hazırlanan değerlendirme raporuna göre otobüs yolculuklarında İstanbul-Ankara ilk sırayı aldı. Yurt içi uçak yolculuklarında İstanbul-İzmir, yurt dışı uçak yolculukları için ise İstanbul-Bakü biletleri aratıldı.

Online seyahat biletleme, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet, 2022'deki seyahat tercihlerine ilişkin verilerini açıkladı. Şirket açıklamasına göre, rapor, 2022'de en çok aranan rotalar ile yılın en ucuz ve en pahalı biletlerinin hangi rotalara ait olduğu ile ilgili sorulara yanıt veriyor.

2022 yılı için hazırlanan değerlendirme raporuna göre, bu yılın en çok aranan rotaları önceki yıllarda olduğu gibi otobüs yolculukları için "İstanbul-Ankara" olurken, yurt içi uçak yolculukları için "İstanbul-İzmir", yurt dışı uçak yolculukları için ise "İstanbul-Bakü" şeklinde gerçekleşti.

Özellik ve konforda SUV'larla yarışıyor! Türkiye'nin en çok satan pikapları belli oldu Icardi’nin 52 milyon liralık süper lüks oyuncağı Afrodisias antik kentinde yeni izler bulundu Mersin'de hasat mesaisi başladı