Bankalar 'tatile' hazır

Akbanktan 3 ay ertelemeli kampanya 

Akbank, nakit ihtiyacının yoğun olduğu yaz aylarında tüketicilere, tatili de içeren ihtiyaçları için "İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi" veriyor. Tüketiciler, yüzde 1,24 faiz oranlı kampanyadan faydalanırken ödemelerini yaz tatili sonrasına bırakabiliyor.

Akbank, tatil için kredi kartlarında da müşterilere çeşitli avantajlar sağlıyor. Axess ve Wings'le uçak biletlerini alanlara, Türk Hava Yollarından 6 aya varan taksit, Pegasus'tan vade farksız 2 veya 4 taksit fırsatı sunuluyor. 

Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Yaz mevsimi, tatil giderleri ve bu mevsime denk gelen bayramlar nedeniyle müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bu dönemde, 3 ay ertelemeli kampanya ile ödemelerini ertelemek isteyen müşterilerimizin hizmetindeyiz." diye konuştu.