Olumlu hava sürüyor

Abone ol



İSTANBUL - İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ilk seansı 58.584,35 puandan kapattı. İMKB 100 endeksi ilk seansta 219,68 puan yükselişle 58.584,35 puandan kapatırken, hisse senetleri önceki kapanışa göre ortalama yüzde 0,38 oranında değer kazandı.

İMKB'de ilk seansta işlem hacmi 620 milyon lira ile sınırlı kalırken, endeks en yüksek 58.663,53 en düşük 58.433,87 puanı gördü. En hareketli hisseler Garanti Bankası, İş Bankası C, Akbank oldu.

Parite 1,2630'un üzerinde

Yunanistan seçim sonuçlarına dair iyimserlik ve merkez bankalarının yardım ve teşvik konusunda hareket geçeceğine dair haberler sonrasında güne yükselişle başlayan euro/dolar paritesi, uluslararası piyasada 24 Mayıs'tan beri 4 kez denediği ama üzerinde kapanış yapamadığı 1,2635 seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. Analistler teknik görünümün yükselişi işaret ettiğini, ancak Yunanistan'da hafta sonu yapılacak seçimlerin yön üzerinde ana belirleyici olacağını belirtiyorlar.



***
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
 

VakıfBank’ta yeşil fonlama tutarı 5.7 milyar TL Erişilebilirlikte mülkiyet paylaşımlı konut sahipliği Arz - talep dengesi için tarımsal uygulamalara “üretim planlaması” İklimlendirme, ikinci yarı yıla sipariş artışıyla girdi Eğitimin sigortası da hazır