Garanti'ye 'altın' sertifika

Garanti Bankası "Investors in People"ın altın sertifikasına değer görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - Garanti Bankası, şirketlerin insan kaynakları uygulamalarının kalitesini belgeleyen dünyadaki tek uluslararası standart olan Investors in People (IIP - İnsana Yatırım Yapanlar) sertifikasını "Altın" kategorisinde almaya layık görüldü.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Banka, Investors in People sertifikasını "Altın" kategorisinde Türkiye'den almaya layık görülen ilk ve tek kurum oldu.

Dünya çapında IIP sertifikalı 24.000 kurumdan yalnızca 615'inin sahip olduğu "Altın" kategorisini Türkiye'ye kazandıran Garanti, 2005'te de bu sertifikayı alan ilk Türk sermayeli kurum olmuştu. Garanti, 2009'da ise standartların üzerinde performans gösteren şirketlere verilen "Gümüş" sertifikayla ödüllendirilmişti.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:
"2005 yılında IIP sertifikasını almaya hak kazandığımızda, 8.500 kişiydik. 2009'da IIP'ye sahip az sayıda kurumun alabildiği gümüş sertifikayla ödüllendirildik. Bugün 17.000 kişilik büyük bir aile haline gelen Garanti, her anlamda hızla büyüyor.

Bu süreçte sürdürülebilir başarıya ulaşmamızı ise 'insan merkezli' yönetim anlayışını benimsememiz sağlıyor. Garanti Bankası'nın öncü, güvenilir, ekonomiye olduğu kadar topluma da değer katan, yeni ufuklar açan büyük bir banka olmasında, tüm Garanti çalışanlarının ayrı ayrı emek ve katkısı var. Bu başarının gerçek mimarları olan Garantilileri yürekten kutluyorum."

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!