'Garanti Ödeme' ile ödemeler ertelenebilecek

Corporate Events, "Garanti Ödeme" ürününe sahip müşterilerine 4 ay sonra ödeme seçeneği sunuyor.

Abone ol

İSTANBUL - Corporate Events markasıyla hizmet veren Kurumsal Etkinlik AŞ müşterileri, Garanti Bankası'nın, "Garanti Ödeme" ürünü ile ödemelerini 4 ay erteleyebilecek.

Corporate Events, "Garanti Ödeme" ürününe sahip müşterilerine 4 ay sonra ödeme seçeneği sunarak, büyümek isteyen KOBİ'lerin ve kurumsal firmaların, etkinliklere uygun ödeme koşullarıyla ulaşmasını sağlayacak.

Corporate Events, Garanti Bankası'nın alıcı ile satıcı arasındaki ticaretin finansmanını banka garantisi altına aldığı "Garanti Ödeme" ürünü ile, uygun koşullarda etkinlikler düzenlemesine olanak sağlıyor.

Bir etkinlik ajansı olarak bu sistemin ilk üyesi olduklarını belirten Corporate Events Genel Müdür Yardımcısı Gülşat Şat,"Etkinlik yapmak isteyen, markasını hedef kitlesi ile buluşturmak isteyen firmalara ödeme kolaylığı sağlamak için "Garanti Ödeme" ürününü kullanmaya başladık. Günümüzde firmaların kurum içi etkinlikten bayi toplantısına, gerilla aktivitelerden basın toplantısına her türlü davet ve organizasyonu Corporate Events ayrıcalığıyla yaşama geçirmeleri hem daha avantajlı, hem çok kolay" dedi.

"Garanti Ödeme" ile vade tarihinde hesaplarında para olmasa dahi kredi limitinden otomatik olarak ödemelerinin gerçekleşmesini sağlayan ürünün son derece müşteri dostu olduğunu belirten Gülşat Şat şöyle devam etti:

"Garanti Ödeme ile müşterilerimize 4 aya varan vadeli ödeme seçeneği sunuyoruz, vade tarihinde gerekli olduğu taktirde müşterilerimiz son derece uygun faiz oranları ile kredi kullanabiliyor. Garanti Ödeme ürünü sayesinde satıcılar ve alıcılar, banka güvencesinde avantajlı koşullarla çalışma imkanına sahip oluyor."

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!