Tarım fuarı Growtech 58 bin ziyaretçi ağırladı

Antalya'da düzen­lenen Growte­ch 2022 Uluslararası Sera, Tarım Teknolo­jileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, 4 günde 58 bin 555 kişi­yi konuk etti.

Abone ol

Growte­ch Fuar Direktörü En­gin Er, yaptığı açıklamada, Antal­ya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde bu yıl 21'incisini organize ettikleri fuarda, 27 ülkeden 600 firmanın ürün ve teknolojilerini uluslara­rası tarım profesyonelleriyle bu­luşturduklarını belirtti. "Keşfet, Büyüt, Kazan" sloganıyla gerçek­leştirdikleri fuarla tarımda hedef büyütüldüğünü vurgulayan Er, "Dünyanın en büyük örtü altı ta­rım sektörü fuarı Growtech, 27 ül­keden katılımcıları 123 ülkeden 58 bin 555 ziya­retçiyle buluşturdu.

Ziyaretçilerin 8 bin 107'sini yabancılar oluşturdu. Toplamda ve yabancı ziyaretçi sayı­sında bir önceki yıla gö­re yüzde 9'luk artış ya­şandı. Fuarda tarım sektöründeki son teknoloji ve yenilikler görü­cüye çıktı, yerli ve yabancı güçlü markalar uluslararası alıcılarla buluştu" değerlendirmesinde bu­lundu.

“Hafif ticari araç kiralaması sektöre yeni sayfa açabilir” Müteahhitler yurt dışında 11,2 milyar dolar ‘inşa’ etti Türkiye, küresel gıda ticaretinin merkezi olma hedefine odaklandı Eşit şartlarda yarışırsak küresel rekabette öne geçeriz” Önel: Öz kaynağımız eridi, işini doğru yapana KGF verilsin