Rekabet Kurulu bazı devralma işlemlerini onayladı

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Majorel Group Luxembourg SA'nın üzerindeki tek kontrolün Teleperformance SE tarafından gönüllü ve halka açık bir ihale teklifi yoluyla devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.

Haber Merkezi | Abone ol

Trapmine Oü ve Trapmine Siber Güvenlik Teknolojileri AŞ'nin sahip olduğu fikri mülkiyet haklarının ve diğer ilgili varlıkların SonicWall International Designated Activity Company tarafından devralınması işlemine izin verilmesi uygun bulundu.

Baoshan Iron & Steel Co., Ltd., Saudi Arabian Oil Company ve Public Investment Fund tarafından entegre çelik levha üretimi için tam işlevsel, yeni bir ortak girişimin kurulması işlemine izin verildi.

​​​​​​​Avebe Nişasta Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'nin tek kontrolünün Brenntag Austria GmbH tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı.

AFAD duyurdu: Kahramanmaraş’ta deprem Yurt genelinde 441 bin 910 sürücü hakkında işlem yapıldı İstanbul’da bazı yollar bugün trafiğe kapatılacak Benzin ve motorin güncel fiyatları Resmî Gazete'de bugün