"Amacımız Türkiye'nin lider fuar firması olmak"

Dünyanın en büyük fuar şirketlerinden Messe München International'ın ana kurucu ortağı olduğu "MMI EURASIA Fuarcılık" Türkiye'de faaliyete geçti

Abone ol

İSTANBUL - MMI Eurasia Fuarcılık Türkiye’de faaliyete geçti. Fuarcılık sektöründe faaliyet gösterecek şirketin kurucuları; dünyanın en büyük fuar firmalarından biri olan Alman Messe München International, Messe München şirketinin Türkiye'deki temsilcileri olan  Osman Bayazit Genç ve Tolga Özkarakaş'ın yanı sıra, Gesellschaft für Handwerkmessen (GHM) şirketi olacak.

Messe München International Yönetim Kurulu Başkanı Klaus Dittrich, MMI Eurasia Fuarcılık’ın Türkiye’de faaliyete geçmesine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Orta Doğu’ya, Orta Asya'ya ve Kafkaslara açılan bir kapı olarak Türkiye’nin, bütün bir bölge için temel öneme sahip bir ülke olduğu söyledi. 

Ciro olarak dünyanın en büyük 8’inci fuar firması

Türkiye’de faaliyetlerine başlayan MMI Eurasia Fuarcılık’ın ortağı ve CEO’su Tolga Özkarakaş da konuya dair yaptığı açıklamada, “Ana ortağımız olan Messe München International’ın fuarcılık ve ihtisas fuarcılığı alanında çok büyük bir birikimi var. Ciro olarak dünyanın en büyük 8’inci fuar firması. Dinamik ve büyüyen bir Pazar olarak Türkiye’ye olan büyük ilgileri, Türkiye’ bu yatırımı yapmalarını sağladı” dedi.

Özkarakaş şöyle devam etti: “Türkiye’de yılda yaklaşık 400 fuar düzenleniyor. Ancak bunların 15-20’tanesi uluslararası fuar niteliği taşıyor. 10 yıllık bir iş planı yaptık. 2019’a kadar Türkiye’de çok sayıda ihtisas fuarını hayata geçirmek istiyoruz. Bizim hayata geçireceğimiz fuar organizasyonları uluslararası niteliği olan fuarlar olacak. Amacımız Türkiye’de ihtisas fuarcılığının gelişimine katkıda bulunmaktır. Yakın bir zamanda hayata geçireceğimiz çalışmalarla Türkiye’nin lider fuar firması olmayı amaçlıyoruz. Şüphesiz bu yolda ortaklarımız Messe München International ve GHM’nin birikimlerinin çok katkısı olacaktır.”

İlk büyük organizasyon Seismic Safety ve Intergeo Eurasia fuarları
 
Özellikle Türkiye ve Avrasya bölgesine yönelik olarak ihtisas fuarları düzenleyeceklerini söyleyen Tolga Özkarakaş, “MMI Eurasia Fuarcılık’ın ilk büyük organizasyonu “Türkiye'nin ilk ikiz konferans fuarları” diye tanımladığımız Seismic Safety ve Intergeo Eurasia fuarları olacak. Fuarlar, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezin’de düzenlenecek.   Intergeo Eurasia Fuarı aslında fuar ve konferanstan oluşan  etkinlik kombinasyonu. Bu kombinasyon sağlıklı arazi geliştirme metodlarının yanısıra, harita üretimi teknolojilerinin ulaştığı noktayı, arazi denetimi ve gayrimenkul yönetim metodlarını katılımcı ve ziyaretçileri ile paylaşacak.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Eylem Tok yeniden hakim karşısına çıkacak Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı İzmir açıklarında 196 düzensiz göçmen yakalandı