PTT ülke genelinde e-imza satışına başladı

PTT Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde KEP hizmeti veren tüm işyerlerinde e- imza satışına başladı

Abone ol

ANKARA - PTT'ye ait işyerlerinden e-imza satışı yapılması için e-imza bilgi güvenliği hizmetleri ( e-imzatr), e-güven elektronik bilgi güvenliği (e-güven) ve e-tuğra ebg bilişim teknolojileri ve hizmetleri (e-tugra) arasında sözleşme imzalandı. 

PTT'nin 10 Eylül 2012'de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yetkilendirilen ilk KEP Hizmet Sağlayıcısı olduğunun anımsatıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi: 

"PTT e-yazışma sistemi, tüm kamu kurumlarının birbirleriyle herhangi bir entegrasyon ve karşılıklı protokol imzalamasına gerek duyulmadan elektronik ortamda iletişime geçmesini sağlamaktadır. E-yazışma sisteminin önemli unsurlarından birisi de e-imzadır. E-imza satışına, ülkemiz genelinde KEP hizmeti veren tüm işyerlerimizde başlanılmış olup, işlemler gişelerde bulunan KEP görevlisince yapılmaktadır." 

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti