Promosyon ürünlere Seyşeller’den talep

Seyşeller’de oto lastik bayisi bir müşteri promosyon ürünler ithal etmek istediğini belirterek, beyanla ilgilenen firmalardan katalog ve fiyat teklifleri talep ediyor.

Abone ol

Seyşeller bir adalar ülkesi. Ülkenin 2015 verilerine göre ihracat verilerine baktığımızda Seyşeller’den en fazla ihracat 95 milyon dolar ile Fransa’ya yapıldı. Türkiye ise 9 milyon dolar ile 8. sırada yer aldı.

Ülke, 148 milyon dolarla en fazla ithalatı İspanya’dan yaparken, 8 milyon dolarlık ihracat rakamıyla Türkiye 23. sırada yer aldı.

Türkiye’den Seyşeller’e yapılan ihracatın ana kalemlerini demir çelik çubuklar, yemeklik yağlar, yolcu gemileri ve kuru bakliyat oluşturmaktadır. Ülkemiz ise Seyşeller’den dondurulmuş balık ürünleri, petrol yağları ve türevleri gelmektedir.

Seyşeller’den irtibata geçen bir oto lastik bayisi müşteri kendi ürünlerine uygun promosyon ürünler ithal etmek istediklerini beyanla ilgilenen firmalardan katalog ve fiyat teklifleri talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
I have seen your company advertised on Turkish Exporter.
I am looking for promotional gift items for our client,
items such as Tyre key rings, Tyre ashtrays, pens etx whereby we can also have our logo imputed.
Our Company is a Tyre Dealer in Seychelles.
Do you have such items for export.
Could you email me a copy of Catalogue and prices.
Thank you,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336183_promotional-gift-items-inquiry-from-seychelles

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Sinan Ateş davasıyla ilgili kritik gelişme Borsa günü yükselişle tamamladı Altının kilogram fiyatı 2 milyon 480 bin liraya yükseldi MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması Türk Lirası reel anlamda yaklaşık son 3 yılın zirvesinde