Outlet Mücevher Fırsat Günleri başladı

Sunduğu indirimler nedeniyle ilgi çeken Outlet Mücevher Fırsat Günleri, bu kez Anneler Günü için kapılarını açtı

Abone ol

İSTANBUL - Sunduğu indirimler nedeniyle ilgi çeken ve Anneler Günü dolayısıyla 7'ncisi düzenlenen Outlet Mücevher Fırsat Günleri başladı.   

İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde düzenlenen alışveriş organizasyonu etkinliğiyle, 30 mücevher üreticisi firma, yaklaşan Anneler Günü için yüzde 70'e varan indirimler sunuyor.

Fuar, 11 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek

Sereks Fuarcılık tarafından Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen organizasyon, 11 Mayıs pazar gününe kadar açık kalacak.

Fiyatlar 49 liradan 200 bin dolara kadar değişiyor

Üretici firmaların sezon sonu stokları ve ihraç fazlası ürünlerinin garantili ve sertifikalı olarak alıcı beklediği Mücevher Fırsat Günleri'nde 49 liradan 200 bin dolara kadar değişen fiyatlarda ürünler yer alıyor.

Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Gökhan Yerdan, etkinliğe ilişkin, katılımcı şirketlerin tamamının imalatçı firmalar olduğunu belirtti.  

"Firmaların elinde çok ciddi koleksiyonlar var" 

Yerdan, "Anneler Günü'ne özel imalatçı indirimleriyle bu organizasyona katılıp nihai tüketicilere çok ekonomik hediyeler sunan bir organizasyon düzenliyoruz. Firmaların tamamı üretici oldukları için ellerinde çok ciddi koleksiyonlar var. İmalatçı olmayan dükkan sahiplerine zaten buradaki firmalar ürün verdikleri için o firmalar ancak belirli koleksiyonları yapıyorlar. Fakat imalatçının elinde çok ciddi bir koleksiyon biriktiği için buraya gelen her ziyaretçi mutlaka çok mutlu bir şekilde buradan ayrılır diye düşünüyorum. Çünkü inanılmaz bir çeşit var" değerlendirmesini yaptı.

Etkinlik kapsamında tamir bakım atolyesi de bulunduğunu aktaran Yerdan, "Tamir bakım atolyemiz var ve biz bunu ücretsiz olarak yapıyoruz. Gelen ziyaretçilerimizin gözü önünde tamir, bakım ve temizliklerini yapıyoruz. O da çok büyük bir avantaj. Annesi için alışveriş yapmak isteyen herkesin ziyaret etmesi gereken bir organizasyon buradaki" diye konuştu.

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin ilk 4 maddesi kabul edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Hamed Al Sani ile görüştü Sinan Ateş davasında dördüncü gün: Saniye Ateş fenalaştı