Öncelik değil ama satınalma yapabiliriz

Zurich Insurance Group: Türkiye'de uygun satın alma fırsatı olursa bakabiliriz; öncelik organik büyüme'de.

Abone ol




    
İSTANBUL - Zurich Insurance Group Asya-Pasifik ve Ortadoğu Bölge Başkanı Geoff Riddell, Türkiye'de uygun bir satın alma fırsatı görmeleri durumunda inceleyebileceklerini ancak şu anda stratejilerinin organik büyüme üzerine kurulduğunu söyledi. Riddell, "Uygun bir satın alma fırsatı görürsek, buna bakabiliriz. Şu anda stratejimiz organik büyüme üzerine... Bir aşamada, hayat sigortası pazarınada giriş yapabiliriz ancak şu anda bu önceliğimiz değil" dedi.    

Riddell olası bir satın almanın zamanlaması konusundaki soruya ise, "Doğru zaman için önümüzde bir süre daha olduğunu düşünüyorum. Zamanlama konusunda sadece bazılarının 'doğru'olduğunu söylemesi nedeniyle kendimizi bir piyasaya giriş yapmaya ve bir varlık için aşırı fiyat ödemeye zorlamayacağız. Kendi kararlarımızı veririz... Gerçek şu ki bir pazara giriş yapmak için hiçbir zaman geç değildir" yanıtını verdi.

Türkiye'de Zurich Sigorta adıyla faaliyet gösteren şirketin 2011 yılı toplam prim üretimi 316.3 milyon lira, pazar payı yüzde 2.2 oldu.

Tüketici koruma kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu