Kripto paralar sert düştü: Bitcoin fiyatlarında son durum ne?

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar, Ortadoğu'daki artan gerilimler ve ABD ekonomisine ilişkin resesyon endişeleri nedeniyle sert düştü. Bitcoin yaklaşık 6 ayın dip seviyesini görürken 50 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Kripto paralardan son 24 saatte 260 milyar dolar silindi.

Abone ol

Ortadoğu'daki gerginlikler ve ABD ekonomisine ilişkin resesyon endişeleri kripto paralarda çok sert düşüşe yol açtı. Küresel piyasalardaki riskten kaçınma krizinden kripto paralar da etkilendi. Analistler, ABD'de açıklanan veriler nedeniyle ortaya çıkan resesyon korkularının kripto para fiyatları üzerinde etkili olduğuna işaret ediyor. Kripto paralardan son 24 saatte 260 milyar dolar silindi.

Bitcoin, 50 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Saat 09:38 itibarıyla Bitcoin, 50 bin 691 dolar seviyesinde seyrediyor. Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum da 2 bin 226 dolar seviyesine düştü. Ripple 0,44 dolardan, solana 115,4 dolardan, Dogecoin 0,08 dolardan, Cardano (ADA) ise 0,28 dolardan işlem görüyor.

ABD'de 'nadir ve ölümcül' virüs alarmı AJet'ten ucuz uçak bileti satışı Dolar/TL'den günün ilk rakamları MHP'li ilçe başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti Muğla açıklarında deprem