KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI 2024: Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni zam geldi. "Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu", "15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM), Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan S​elim Köprüsü geçişi kaç TL" sorularının yanıtları yeni zamlı tarife sonrası merak ediliyor. İstanbul-İzmir Otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti dahil otomobiller için 1370 TL olarak belirlendi. İşte zamlı köprü-otoyol ücretleri...

Abone ol

Köprü ve otoyol ücretlerinde 2024 ağustos zammı belli oldu. Gece yarısı itibariyle geçerli olan yeni tarife Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM), Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan S​elim Köprüsü geçiş ücreti ne kadar oldu?

Köprü ve otoyol ücretlerine ne kadar zam geldi?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti otomobiller için 24 liradan, 33 liraya, motosikletler için ise 10 liradan 14 liraya yükseldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti ise 49 liradan 70 liraya çıktı.

Çanakkale Köprüsü'nde otomobiller için geçiş ücreti 419 liradan, 585 liraya, Osmangazi Köprüsü'nde ise 399 liradan 555 liraya yükseltildi.

İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu otomobiller için 187 TL oldu.

İstanbul-İzmir otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti dahil otomobiller için 1370 TL oldu.

Özgür Demirtaş'tan Teoman'a sert tepki 30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Türksat 6A'nın elektrikli itki motoru ateşlendi KVKK'dan 'rastgele numara' açıklaması Küresel piyasalar yeni haftaya temkinli başladı