Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi’ne ödül

Garanti BBVA, IMI Conferences tarafından 18. Türkiye İletişim Merkezi Günleri kapsamında düzenlenen Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri’nde "En İyi Dijital Çözüm" kategorisinde birinci oldu.

Abone ol

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, “Müşteri İletişim Merkezi­miz Garanti BBVA’nın en yoğun iletişim kanalı olarak, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaş­tırmak üzere yeni ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Müşterilerimize uçtan uca dijital bir deneyim sunduğumuz “Dijitalden Müşteri Kazanımı” , Görüntülü Görüşme Limit İşlem­leri ve Parola hizmetleri ve sesli-görüntülü ile­tişim kanallarımıza eklediğimiz yazılı platform “Canlı Destek” hizmeti ile sunduğumuz pratik, hızlı ulaşılabilir ve ilk temasta çözüm sağlayan servislerdeki başarımızla bu ödülü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dijital dönüşümde fark yaratacak projelerle müşterilerimizin finansal hayatını kolaylaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Galatasaray Süper Lig'e 3 puanla başladı Brezilya'da 62 kişiyi taşıyan uçak düştü, kurtulan olmadı! Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat ikincisi Süper Lig'de ilk gol Hataysporlu Joelson Fernandes'den