DÜNYA Gazetesi’ne TÜGEM’den plaket

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), kuruluşunun 8. yılını kutladı. 8. Yıl Dönümü Kutlama etkinliğine yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 300 gayrimenkul sektöründen profesyonel katılım gösterdi.

Abone ol

Etkinlikte İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, TÜGEM Genel Başkanı Serkan Şahin ve TÜGEM Onursal Başkanı Hakan Akdoğan birer konuşma gerçekleştirdi.

Etkinlikte ayrıca, emlak sektörüne katkılarından dolayı birçok isim ve medya kuruluşuna teşekkür plaketleri takdim edildi. İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, başarılı çalışmaları için onurlandırılırken, basın mensuplarına da sektöre sağladıkları değerli katkılar için ödüller verildi. Plaket alanlardan birisi de DÜNYA Gazetesi Finans Şefi Birol Bozkurt oldu.

TÜGEM Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı ise yeni il temsilcilerine mazbatalarını takdim ederek derneğin Türkiye genelinde büyümesine dair önemli adımların atılacağını belirtti.

DÜNYA Gazetesi’ne TÜGEM’den plaket Milliler Galler'le puanları paylaştı Dilan Polat'ın eşi Engin Polat cezaevinden çıktı İzmir'deki elektrik faciası davasında tahliye yok Erzurum Havalimanı'nda alarm: Yolcu uçağında bomba ihbarı