Dolar ve Euro haftanın ilk günü ne kadar oldu? (24 Haziran Pazartesi Güncel Döviz Kurları) 

Son dönemde dolar ve Euro’daki hareketlilik güncel döviz kurlarına ilgiliyi artırdı. Birikimini enflasyona karışı korumak isteyen vatandaş başta Google olmak üzere arama motorları üzerinden güncel döviz kurlarını araştırıyor. 24 Haziran Pazartesi, haftanın ilk iş günü Euro ve dolar fiyatları ne kadar? İşte güncel döviz kurlarında son durum...

Abone ol

Kurban Bayramı tatili kamu kesimi için de sona erdi. Bankalar ve Borsa İstanbul Kurban Bayramı tatili sonrası perşembe günü işlemlere başlamıştı. Kamu kesimi için de dokuz günlük tatil bugün itibarıyla sona erdi. 

Dolar ve Euro fiyatları parasını enflasyona karşı dövizde korumaya çalışan vatandaşları, ithalat-ihracatçıyı, yatımcıları yakından ilgilendiriyor… Kısacası Türkiye’de hemen herkes döviz kurunu anlık takip ediyor.

Bugün haftanın ilk günü (24 Haziran pazartesi). Kurda bayram öncesi başlayan yükseliş eğilimi bayram tatili sonrası ilk işlem gününde de devam etmişti. Peki haftanın ilk işlem günü dolar ve Euro fiyatları nasıl seyrediyor?

İşte 24 Haziran pazartesi günü dolar ve Euro fiyatlarında son durum…

Dolar, haftaya değer kaybıyla başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla yüzde 0,1 düşüşle 32,8040 TL'den, Euro yüzde 0,1 yükselişle 35,1190 TL'den sterlin yüzde 0,1 azalışla 41,5320 TL'den işlem görüyor.

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl iki kez faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin artmasına karşın banka yetkililerinin temkinli sözle yönlendirmeleriyle karışık bir seyir izlenirken, bu hafta ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Dul ve yetim maaşı temmuz zammı belli oldu Akdeniz'de peş peşe depremler Kanada Büyükelçiliği'ne Can Dizdar atandı EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu 45 ilde uyuşturucu operasyonu: 320 gözaltı