Dolar kaç TL oldu, Euro ne kadar? (10 Temmuz Çarşamba Güncel Döviz Kurları)

10 TEMMUZ ANLIK DÖVİZ KURU: Dolar ve Euro’daki hareketlilik güncel döviz kurlarına ilgiliyi artırırken yatırımcılar son durumu takip ediyor. Yükseliş eğiliminde hareket eden dolar, 33 TL seviyesini aştı. Euro/TL ise 35,78 ile rekor seviyeyi gördü. Peki, dolar ve Euro fiyatları ne kadar? İşte dolar ve Euro'da son durum...

Abone ol

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dün, faiz indirimi için "daha fazla iyi veri" aradıklarını vurgulamasının ardından varlık fiyatlamalarında karışık bir seyir izleniyor.

Yükseliş eğiliminde hareket eden dolar kuru, 33 TL seviyesini bir kez daha aştı. Dolar fiyatında gün içi en yüksek 33.0264 TL seviyesi görüldü. Saat 11.24 itibarıyla dolar/TL 32.9929 seviyesinde bulunuyor.

Euro/TL'de rekor

Euro/TL'de ise tüm zamanların rekoru kırıldı. Euro/TL 35,7808 ile rekor seviyeye yükseldi. Şu dakikalarda Euro/TL 35.7231 seviyesinden işlem görüyor.

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir hayatını kaybetti MSB açıkladı: Sınır ötesinde 16 terörist etkisiz hale getirildi İmamoğlu'ndan SGK borcu için dikkat çeken hamle 2024-ALES/2 Sınavı Gerçekleşti TBMM'de 3 partinin teklifi kabul edilmedi