Cezayirli firmanın rejenere pamuk ipliği talebi

Cezayir’de peçete, masa örtüsü, mutfak havlusu üretimi yapmakta olan bir firma imalatlarında kullanmak üzere toptan rejenere pamuk ipliği satın almak istekmektedir.

Abone ol

Cezayir’de uygulanmakta olan ekonominin liberalleştirilmesi, dışa açılım ve dünya ile entegrasyon çabaları çerçevesinde, yabancı sermayenin Cezayir’e çekilmesine ve yabancı firmalar ile ortaklık ve yatırımlara öncelik verilmektedir. Bu suretle özellikle genç nüfus içerisindeki işsizliğin azaltılması, know-how ve teknoloji transferinin gerçekleştirilmesi amaçlanmakta ihracatın çeşitlendirilmesi hedeflenmektedir.

Tarımsal üretimin ve sanayi alt yapısının yetersizliği nedeniyle pek çok tüketim mamulünü dışarıdan almak durumunda kalan Cezayir, ihtiyaçlarını karşılamak üzere artan miktarlarda ithalat yapmaktadır.

İthalatında Başlıca Ürünler:

2015 yılı ithalatında başlıca ürünler, buğday, otomobiller, petrol yağları, ilaç, inşaat demiri, telefonlar, eşya taşımaya mahsus taşıtlar, süt, mısır, gaz türbinleri, demir-çelik borular şeker, soya küspesi, demir-çelik profiller ve iş makineleri, Otomobiller, buğday, petrol yağları, eşya taşımaya mahsus taşıtlar, ilaç, inşaat demiri, süt, gaz türbinleri, telefon, mısır, şeker, telefon, soya küspesi ve iş makineleridir.

Cezayir’de peçete, masa örtüsü, mutfak havlusu üretimi yapmakta olan bir firma imalatlarında kullanmak üzere aylık 20 ton miktarda rejenere pamuk ipliği satın almak istediklerini belirtmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:
FR: Bonjour;
Nous sommes fabricants de serviettes de table, nappes,torchons de cuisine
et nous cherchons Fournisseur de fil coton régénéré en OPEN TITRAGE 1/17 Blanc et Couleurs .
Notre consommation mensuelle est de 20.000 kg/ Mois.
Veuillez avoir l’amabilité de nous informer de vos produits ainsi que le prix du kg .
En espérant bonne satisfaction et bonne collaboration , veuillez ,agréer, nos salutations distinguées .
A.KALAFATE

EN: Hello;
We are manufacturers of napkins, table cloths, kitchen towels
and we are looking cotton thread feeding regenerated OPEN CLOSED 1/17 and White colors.
Our monthly consumption is 20,000 kg / month.
Please be kind enough to inform us of your products and the price per kg.
Hoping good satisfaction and good collaboration, please, accept our greetings.
A.KALAFATE

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/335363_cotton-regenerated-yarn-buy-inquiry-from-algeria

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu