ÇAYKUR randevulu yaş çay alım sistemini kaldırdı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), bugünden itibaren yaş çay alımlarında randevulu sistemin kaldırıldığını bildirdi. 7 Eylül'de başlatılan randevulu alım sisteminin fabrikalarda yoğunluğun azalmasıyla üreticilerin kalan ürününü daha hızlı satın alabilmek için bugünden itibaren sona erdiği kaydedildi.

AA | Abone ol

Randevulu yaş çay alım sisteminin kaldırılmasına yönelik açıklamasında ÇAYKUR tarafından, üçüncü sürgün yaş çay döneminin son günlerine yaklaşıldığı belirtildi. Üçüncü sürgün boyunca üreticilerin çay toplama sürecinin kolaylaştırıldığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üreticilerimize, alın teri ürünlerinin değerini korumak adına ortaya koyduğumuz planlamalara gösterdikleri uyum nedeniyle teşekkür ederiz. Bu çalışmalar şunu göstermiştir ki ÇAYKUR tarafından yürürlüğe konulan uygulamalara ve yapılan yönlendirmelere uygun hareket edildiğinde süreç siz değerli üreticilerimiz açısından kayıpsız ve sıkıntısız atlatılabilmektedir."

THY uçağında olay çıkaran yolcunun cezası kesildi! Lübnan'daki saldırıda ABD'nin parmağı var mı? IMF Moskova ziyaretini iptal etti Boeing, sendika ile grevi bitirmek için masaya oturacak Fitch Ratings'den bir olumlu haber daha