Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda kritik zam görüşmesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yetkili sendikaların genel başkanları 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber Merkezi | Abone ol

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde 1 Ağustos'ta başlayan süreç, müzakere aşamasının sona ermesine saatler kala devam ediyor.

Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen arasında gün boyu dolaylı süren pazarlıkların ardından, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yetkili sendikaların genel başkanları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına geldi.

Memur-Sen heyeti ile Kamu İşveren Heyeti'nin, sözleşmenin genelini ilgilendiren zam teklifi başta olmak üzere hizmet kollarına ait talepleri son kez müzakere ettiği öğrenildi.

Emeklinin kök maaşındaki ek ödeme ne kadar artacak? Mahkemeden Metin Akpınar kararı: Onun da babası Erzurum'da otomobil menfezden düştü: 3 ölü, 4 yaralı Cem Adrian Van konserinde pet şişeli saldırıya uğradı! Malatya'da aile katliamı: Eşini, kızını ve torununu öldürdü