Benzine bir zam daha: Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak: İşte benzin ve motorin fiyatları!

Benzine dün gelen 64 kuruşluk zammın ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olacak bir zam daha yolda… Sektör kaynakları, yeni zammın 95 kuruş olacağını ifade etti. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin ve mazot fiyatları...

Abone ol

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar geliyor. Benzin fiyatlarına dün gece itibarıyla gelen 64 kuruşluk zammın ardından bir zam da bu gece gelecek.

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre; benzinin litre fiyatına 95 kuruş zam gelecek. Zam bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Motorin fiyatında ise bir değişiklik görünmüyor.

Benzin fiyatları dün 64 kuruş, motorin ise çarşamba günü 77 kuruş zamlanmıştı. 

Zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 44,62 TL, Ankara'da 44,99 TL, İzmir'de 45,45 TL seviyesine yükselecek.

Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 43,49 TL, Ankara'da 43,96 TL, İzmir'de 44,49 TL seviyesinde bulunuyor.

Borsa İstanbul haftayı 9 bin puanın altında kapattı Benzine bir zam daha: Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak Köfteci Yusuf'tan yeni açıklama! Almanya'da enflasyon son 3 yılın en düşük seviyesinde! Türkiye ile Sırbistan arasında 11 anlaşma imzalandı