Balıkçı Seyşeller müşterisi cam kavanoz ithal edecek

Seyşeller’de balık işleyen bir firma farklı hacimlerde cam kavanozlar ithal etmek istiyor ve fiyat teklifi talep ediyor

Abone ol

Seyşeller ya da resmî adıyla Seyşeller Cumhuriyeti, Hint Okyanusu'ndaki 115'in üzerinde adadan oluşan ada ülkesi olup Afrika'nın doğusunda, Madagaskar'ın ise kuzeydoğusunda yer almaktadır.

Ülkenin nüfûsu yaklaşık 71.000'dir. Ülke ekonomisi esas olarak tarım ve turizme dayanır. Ayrıca tüketim malları ihracatı da önemli bir gelir kaynağıdır. İthâlat ve ihrâcatını daha çok Birleşik Krallık, Fransa, Güney Afrika, Yemen ve Pakistan ile yapar. Başlıca ihraç ürünleri şunlardır: Kurutulmuş hindistancevizi içi, tarçın, sabun ve parfüm yağı, vanilya ve balık. Diğer önemli gelir getiren kaynaklar ise guano, kaplumbağa kabuğu, köpekbalığı yüzgeci ve balık ürünleridir.

Ülkenin en önemli endüstrisi gıda endüstrisidir. Ayrıca deniz ürünleri önemli bir gelir kaynağı olup Seyşeller’de balık işleyen bir firma farklı hacimlerde cam kavanozlar ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etmiştir.

Firmadan gönderilen orjinal metin:

Dear Sir/Madam

We are a processing company based in Seychelles, dealing mainly with tuna.

We are build a tuna in glass jars processing line and require glass jars of the following size, wide top opening and covers.

314 ml

214 ml

106/150 ml

Initial quantity own each about 3 palette each.

Regards

Türkiye'den cam kavanozlar satın almak isteyen Seyşeller firması talebine aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/335297_glass-jar-to-can-tuna-fish-in-seychelles

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Sinan Ateş davasıyla ilgili kritik gelişme Borsa günü yükselişle tamamladı Altının kilogram fiyatı 2 milyon 480 bin liraya yükseldi MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması Türk Lirası reel anlamda yaklaşık son 3 yılın zirvesinde