Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilerin bayram ikramiyesi artacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımlara atmaya hazırız" dedi.

Haber Merkezi | Abone ol

Emeklilere her bayram ödenen bayram ikramiyesi, geçen yıl 2 bin liraya çıkarılmıştı. 

NTV'ye konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2002 yılından bu yana emeklilerin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Işıkhan, ikramiye olarak yılda toplam 4 bin lira verilediğini, bugüne kadar da 166 milyar 200 milyon TL bayram ikramiyesi ödendiğini kaydetti.

Bakan sözlerini şöyle sürdürdü: "Emeklilerimiz müsterih olsun Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. (İkramiye artışı) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız."

Netflix'e girilemiyor, erişim engelli mi geldi? Nur-İş Pen'den yurt içi ve dışında 600 bin konut için üretim 2025 yılında faaliyete geçecek 5 bin kişiye istihdam sağlayacak ‘Tost peyniri’ ibaresi tarih oluyor Emisyon azaltım hedefiyle kuruldu 3 yılda %2 bin 200 büyüdü