Apple kullanıcılarını ilgilendiriyor: iOS 18 ile yeni özellik geliyor

Apple'ın beklenen iOS 18 güncellemesi, Safari kullanıcılarının rahatsız edici açılır pencereleri engellemesine olanak tanıyacak.

Abone ol

Apple'ın iOS 18 güncellemesi merakla beklenirken yeni özellikler de sızmaya başladı. Yeni iOS ve macOS güncellemeleri, Apple kullanıcılarının Safari kullanırken istenmeyen açılır pencereleri ve diğer saldırıları tek seferde bir ortadan kaldırmalarını sağlayacak.

Yeni özellikle kullanıcılar, gelen haber bültenlerine kaydolma istemlerini, oturum açma pencerelerini kaldırabilecekler.

Özellik, Safari'de URL çubuğunun yanındaki sayfa simgesini seçip "Dikkat Dağıtan Öğeleri Gizle" seçeneğine tıklayarak açılabilir. Özelliğin kalıcı bir reklam engelleyici olmadığı söyleniyor. Ayrıca, kullanıcılar gizlenen açılır pencereleri, reklamları ve diğer çeşitli medyayı geri yüklemek için "Gizli Öğeleri Göster" seçeneğini de seçebilirler.

Önümüzdeki aylarda gelmesi beklenen iOS 18'in resmi sürümü, Apple'ın şimdiye kadarki en büyük güncellemesi olarak görülüyor.

VakıfBank’ta yeşil fonlama tutarı 5.7 milyar TL Erişilebilirlikte mülkiyet paylaşımlı konut sahipliği Arz - talep dengesi için tarımsal uygulamalara “üretim planlaması” İklimlendirme, ikinci yarı yıla sipariş artışıyla girdi Eğitimin sigortası da hazır