Akbank yönetimine Citigroup'tan yeni isim

William J. Mills'in görevinden ayrılması sonrası yerine Citigroup'un stratejik faaliyet kolu olan Citicorp'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamid Biglari atandı.

Abone ol

İSTANBUL - Akbank Yönetim Kurulu Üyesi William J. Mills'in görevinden ayrılması sonrası yerine Citigroup'un stratejik faaliyet kolu olan Citicorp'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamid Biglari atandı.

William J. Mills'in ayrılmasıyla boşalan Akbank Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, Akbank Yönetim Kurulu'nun 24 Eylül 2012 tarihinde aldığı karar ile Citigroup'un stratejik faaliyet kolu olan Citicorp'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamid Biglari seçildi.

Citicorp'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı pozisyonundan önce, Dr. Biglari Citigroup bünyesinde, Kurumsal Müşteriler Grubunun operasyonlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı da dahil olmak üzere birçok farklı üst düzey pozisyonda görev aldı. McKinsey & Company'de ortak olarak da görev yapan Dr. Biglari, bireysel ve kurumsal finansal hizmetler alanında önemli bir uzmanlığa sahip.

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!