Türk Eğitim Vakfı'nda bayrak değişimi

Abone ol


İSTANBUL - Türkiye’nin en köklü eğitim vakfı olan Türk Eğitim Vakfı’nda Genel Müdürlüğü tecrübeli yönetici Yıldız Günay devraldı.

Deneyimli bürokrat Turgut Bozkurt’un ardından Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğüne önemli bir iş kadını geldi. Yıldız Günay Eylül 2012 itibarıyla Türk Eğitim Vakfı’nda Genel Müdür olarak göreve başladı.

Amerikan Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ‘nde lisans eğitimini tamamlayan Yıldız Günay, Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi  Yüksek Lisansı yaptı.

İş hayatına 1990 yılında Citibank Hazine Bölümünde Para Piyasaları Sorumlusu olarak işe başlayan ve 1993’te Hazine Pazarlama Müdürü olan Günay, 1995’te Cargill’de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Bu süreçte şirketin Finans ve Portföy Yönetiminin kurulumu ve yeniden yapılandırılmasından sorumlu oldu. 2004 yılında Cargill’de sürdürdüğü kariyer yolculuğuna şirket bünyesinde olan, Black River’ın Genel Müdürü olarak devam etti. Günümüze kadar olan süreçte sorumluluk alanı Türkiye’den sonra Ortadoğu ve Afrika Bölgelerini içine alacak şekilde genişledi. Günay, Eylül 2012 tarihi itibarıyla TEV Genel Müdürü olarak göreve başladı.

“Cumhuriyetin yolu 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu ile açıldı” Ofise dönüştürülen Sapphire’de kiralamalar başlıyor Karbon kredileri emisyon azaltmada yetersiz kaldı Efece Galvaniz’den İzmir’e yeni tesis yatırımı Antalya’nın tarım ürünleri ‘FoodFest’ ile dünyaya açılıyor