"SBS sorunsuz bir şekilde sonuçlandı"

Abone ol

ANKARA - Milli Eğitim Bakanlığı, Yurt içi ve Yurt dışı Sınav Merkezleri ile Emniyet Teşkilatındaki görevlilerden alınan bilgilere göre Seviye Belirleme Sınavı'nın sorunsuz bir şekilde sonuçlandığını bildirdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı, Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) bitimine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, bugün 1 milyon 127 bin 211 öğrencinin başvurduğu 8. sınıflar SBS'nin saat 10.00‘da başladığı ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere verilen 30 dakika ek süre ile birlikte saat 12.30'da tamamlandığı belirtildi. 
Yurt içi ve Yurt dışı Sınav Merkezleri ile Emniyet Teşkilatındaki görevlilerden alınan bilgilere göre sınavın sorunsuz bir şekilde sonuçlandığının ifade edildiği açıklamada "Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatları için önem arz eden bu sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ederiz. Sınav soruları ve yanıtları 8 Haziran 2013 saat 13.00'den itibaren www.meb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır. Sınavın başta öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiası ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz" denildi.

Ünlü gazeteciden ses getiren 'Narin' paylaşımı İmamoğlu'ndan Erdoğan'a teğmen eleştirisi! Trafik kazası geçiren milli basketbolcu hayatını kaybetti Ağustos ayında metal ihracat endeksi geriledi Antalya'nın Kaş ilçesinde orman yangını çıktı