LYS soru ve cevapları yayınlandı

Üniversite adaylarının önceki gün girdiği LYS-2 ve LYS-5 ile dün yapılan LYS-3 oturumlarının soru ve cevapları, yayınlandı.

Abone ol

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) önceki gün tamamlanan LYS-2, LYS-5 ve dün yapılan LYS-3 oturumlarının soru ve cevapları yayınlandı. 

Bu hafta sonu gerçekleştirilen LYS-2 fen bilimleri sınavı, LYS-5 yabancı dil sınavı ile LYS-3 edebiyat-coğrafya sınavının temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı, 16.30'da ÖSYM'nin internet sitesine konuldu.

ÖSYM, 2016-LYS'de kullanılan soruların "Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser" niteliğinde olduğunu hatırlatarak, telif hakkı ÖSYM'ye ait soruların, kurumun yazılı izni olmadan çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayınlanamayacağı uyarısını tekrarladı.

Bir sigara grubuna daha zam geldi! Güncel sigara fiyatları Hamas: Ateşkes kararına bağlılığımızı teyit ediyoruz Borsa günü düşüşle tamamladı THY'nin uçağı türbülansa girdi: 6 kişi yaralandı! ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta düştü