Dünya, Wendy Pye Yayınevi ile anlaşma imzaladı

Frankfurt Kitap Fuarı'nda yapılan anlaşmaya Dünya Super Veb Ofset adına Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kösem ile Wendy Pye Yayınevi'nin sahibi Wendy Pye imza attı.

Abone ol

Dünya Super Veb Ofset AŞ, eğitim alanında dünyanın en başarılı yayınevlerinden birisi olan Wendy Pye Yayınevi ile anlaşma imzaladı. Dünya Super Veb Ofset ve Wendy Pye Yayınevi'nin önümüzdeki yıllarda karşılıklı olarak verimli ve yararlı bir işbirliği yapmak istediği açıklandı. Dünya Super Veb Ofset'ten yapılan açıklamada, "Bu istek doğrultusunda ilk sözleşmelerini imzalayan iki kurum söz konusu işbirliğinin uzun soluklu olması için çok çalışacakları sözünü birbirlerine verdiler" denildi. 

Frankfurt Kitap Fuarı'nda yapılan anlaşmaya Dünya Super Veb Ofset adına Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kösem ile Wendy Pye Yayınevi'nin sahibi Wendy Pye imza attı. Anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada yayınevinin ürünleriyle ilgili bilgi veren Pye, Sunshine Reading Club'ın seçkin bir dil eğitim ve okuma programı olduğunu, pazarda benzer içerikte birçok program bulunduğunu ancak bunların birçoğunun öğrencileri beklenen seviyeye ulaştıramadığını belirtti. Pye, bunun da çocuklar üzerinde yakalanmak istenen gerekli coşkuyu sağlayamadığını sözlerine ekledi. 

20 yıldır müfredat geliştirmek için aktif olarak çalışıyor 

Merkezi Yeni Zelanda’da bulunan Wendy Pye Yayınevi kataloğunda bulunan 1800 ürün adedi ile dünya genelinde bu zamana kadar 218 milyon kopya satış yapmayı başardı. Wendy Pye Yayınevi, son 20 yıldır birçok devletin eğitim bölümleriyle yeni eğitim politikalarını uygulamak ve müfredatı geliştirmek için beraber çalıştı.

Wendy Pye Yayınevi, aynı zamanda basılı hikayelerini animasyonlu internet ortamına taşımak ve tüm mobil araçlarda bile kullanılabilir hale getirmek için de çalışmalar yürütüyor.

İBB'den pazartesi günü kararı: Toplu taşıma araçları ücretsiz mi? MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?: Türkiye-Galler maçı saat kaçta, hangi kanalda? THY'den ucuz bilet kampanyası Bakan Uraloğlu duyurdu: Milli Hızlı Tren'in ilk testi için tarih verildi Narin'in kaybolmadan önceki son sözleri ortaya çıktı