'DÜNYA Education' Google'ın satış partneri oldu

DÜNYA Education, Google'ın eğitim departmanı Google For Education ile partnerlik anlaşması imzaladı. Bu kapsamda Google'ın geliştirdiği 'Chromebook' cihazlarında kullanılmak üzere tasarlanan Google OS işletim sistemi lisanslarının satış partneri DÜNYA Education oldu.

Abone ol

DÜNYA Education, Google'ın eğitim departmanı Google For Education ile partnerlik anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında Google'ın geliştirdiği 'Chromebook' cihazlarında kullanılmak üzere tasarlanan Google OS işletim sistemi lisanslarının satış partneri DÜNYA Education oldu.

Chromebook'lar özellikle eğitim sektörü için geliştirilen ve ağırlıkla bulut üzerinde bulunan uygulama ve dokümanları kullanmak üzere tasarlanan cihazlar. Bu cihazlarda Google OS işletim sistemi kullanılıyor. Yapılan anlaşma ile DÜNYA Education, Chromebook'lar için bu işletim sisteminin lisansını Türkiye'de pazarlayabilen, satışını yapabilecek olan yetkili kurum oldu.

Bu anlaşma kapsamında DÜNYA Education, eğitim sektöründeki 17 yıllık birikimi ile Chromebook'un eğitim sektöründe tanınması, Google For Education uygulamalarının tanıtılması ve kullanılmasına yönelik tanıtım çalışmaları yapacak. Kullanıcılara yönelik eğitimler verecek. Okulların Chromebook kullanımlarının kolaylaştırılmasına yönelik teknik destek sağlayacak. Okullara öğretmen eğitimleri, ürün tedariki, lisanslama tedariki ve teknik desteği bir arada verecek.

Bu arada Choremebook'lar çoklu kullanıcı yapısına sahip cihazlar. Yani aynı cihazda birden fazla kullanıcı kendisine ait 'masaüstü'nü açıp kullanabiliyor. Chromebooklar'da ciddi bir yönetim konsolu var, çocukların kullanımları kontrol altına alınabiliyor.

Artık sadece kitap dağıtmıyor, çocuk kitabı da çıkarıyor

DÜNYA Education artık sadece kitap dağıtmıyor, çocuk kitapları da çıkartıyor. DÜNYA Education Eğitim ve Pazarlama Direktörü Paul Zarraga'nın yazarı olduğu Magic Carpet Okuma Kitapları, yakınlarındaki bir mağarada sihirli bir halı keşfeden Dünya ve Toby adındaki kahramanları temel alan bir kitap serisi. Bu kitap serisi ile birlikte DÜNYA Education UNİCEF ile olan kurumsal işbirliğini bir adım ata öteye taşıyacak. Magic Carpet Okuma Kitapları serisinden her satılan kitap için 1 TL'lik katkı UNİCEF Türkiye Milli Komitesine bağışlanacak.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dul ve yetim maaşı temmuz zammı belli oldu Yeni bedelli askerlik ücreti belli oldu Engellilere 'otomobilde ÖTV muafiyeti'nde resmi açıklama Üretici fiyatlarında artış hızı geriledi