Babaya hediye al, Daçkalı çocuğa destek ver

Babalar Günü'nde Darüşşafaka ürünlerini alarak hem babaları mutlu edebilir, hem de Darüşşafaka'lı çocukların eğitimine destek olabilirsiniz.

Abone ol


 
İSTANBUL - 149 yıldır, eğitimde fırsat eşitliği misyonu ile, babası hayatta olmayan çocuklara eğitim veren, bu yıl yapılan tüzük değişikliği ile annesi hayatta olmayan çocuklara da kucak açan Darüşşafaka Cemiyeti, Babalar Günü için birbirinden özel kampanyalar geliştirdi.

Babalar Günü için geliştirilen farklı armağan seçenekleriyle hem babaları mutlu etmek, hem Darüşşafakalı çocukların eğitimine katkıda bulunmak mümkün…
 
BonnyFood'dan DS1863 kodlu alışverişler Darüşşafaka'ya destek olarak dönüyor

Darüşşafaka ve BonnyFood işbirliğiyle hayat bulan proje kapsamında; çiçek görselliğinde lezzetli tatlar sunan BonnyFood ürünlerinden "DS1863" koduyla yapılacak alışverişlerin yüzde 20'si, eğitimde fırsat eşitliğinin sembolü Darüşşafaka'ya bağış olarak dönüyor.

Darüşşafaka'ya destek olmak için sipariş verirken yalnızca "DS1863" kodunu belirtmek gerekiyor. Siparişler Bonnyfood'un web sitesinden ve 444 1 371 no'lu sipariş hattından verilebiliyor.
 
Babalar Günü'nde çiçekler Darüşşafakalı çocuklar için açıyor
 
Darüşşafaka ile Türkiye'nin en büyük online çiçeklerinden Çiçek Market'in iş birliğiyle hayata geçen proje kapsamında, "Darüşşafaka Çiçekleri" reyonundan yapılan alışverişlerin yüzde 20'si, 927 yetenekli çocuğa kolej seviyesinde eğitim sağlayan Darüşşafaka'ya bağışlanıyor.  Çiçek siparişleri www.cicekmarket.com/cicekler/darussafaka adresinden ve 444 1 002 no'lu sipariş hattından verilebiliyor.
 
Darüşşafaka Bardaklarıyla sıcak sohbetler

Darüşşafakalı öğrencilerin endüstriyel tasarımcı Yeşim Bakırküre'nin rehberliğinde çizdiği hayallerindeki desenleri taşıyan fincanlar, Kahve Dünyası'nda 15 TL'den satışa sunuluyor. Babanızla sıcacık sohbetlerinizde kullanabileceğiniz fincanların satışından elde edilen gelir, Darüşşafaka'ya bağış olarak dönüyor.


 
 

Bakan Tunç'tan Narin Güran cinayetine ilişkin açıklama MSB: Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu Hazine, iki ihale ile 49,65 milyar TL borçlandı Motorine indirim sinyali Bahçeli'den Narin Güran tepkisi