Akdeniz münazara şampiyonası Koç'ta

Abone ol


 


İSTANBUL - Akdeniz Üniversiteleri arasında ilki düzenlenecek olan Münazara Şampiyonası, 30 Temmuz – 3 Ağustos 2012 tarihlerinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenlenecek. Şampiyona kapsamında dünyanın birçok yerinden gelecek olan 150’den fazla kişi ekonomi, uluslararası ilişkiler, devlet-birey ilişkileri, hukuk, sosyal devlet gibi konulardaki bilgilerini ve münazara yeteneklerini bu turnuvada gösterecek.
Koç Üniversitesi’nin 2001 yılında kurulan Münazara Kulübü, Türkiye ve dünya çapındaki münazara turnuvalarındaki başarılarından sonra yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Daha önce 2007 yılında Avrupa Münazara Şampiyonası ve 2010 yılında Dünya Münazara Şampiyonası’nı düzenleyen Koç Üniversitesi, bu sene ilki gerçekleştirilecek olan Akdeniz Üniversiteleri Münazara Şampiyonası’nın katılımcılarını Rumelifeneri Kampüsü’nde konuk edecek.
Koç Üniversitesi’nin fikrini ortaya koyduğu Akdeniz Üniversiteleri Münazara Şampiyonası’na, Oxford Üniversitesi, London School of Economics Üniversitesi, Leiden Üniversitesi, Build Bright Üniversitesi gibi dünya üniversitelerinden 150 kişi katılacak. Dünyanın en iyi münazırları ekonomi, uluslararası ilişkiler, devlet-birey ilişkileri, hukuk, sosyal devlet gibi konulardaki bilgilerini ve münazara yeteneklerini bu turnuvada gözler önüne serecek.
Akdeniz Üniversiteleri Münazara Turnuvası’nın en iyi münazara takımının belirleneceği final maçı ise 2 Ağustos 2012 tarihinde saat 19.00’da Koç Üniversitesi RumeliFeneri Kampüsü’nde gerçekleşecek.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu Dolar/TL'den günün ilk rakamları Küresel piyasalar yeni haftaya negatif başladı Muğla'daki orman yangını 2 gündür sürüyor Okulların açılmasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu başladı