AB destekli Uluslararası Öğrencilik Zirvesi (ISTSUM) İstanbul'da başlıyor

Uluslararası Öğrencilik Zirvesi (ISTSUM), 'İklim ve Çevre' temasıyla 25 Haziran'da İstanbul'da başlıyor

AA | Abone ol

Uluslararası Öğrencilik Zirvesi (ISTSUM) yarın başlıyor. Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlik, 'İklim ve Çevre' temasıyla dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri, akademisyenleri ve uzmanları bir araya getirecek.

Alanında uzman isimlerin yer alacağı panelde, iklim ve çevre üzerine çeşitli tartışmalar gerçekleştirilecek. Bu yılki panelistler arasında eski Büyükelçi Prof. Dr. Ahmet Kavas, VAT Enerji A.Ş Genel Müdürü Altuğ Karataş, Prof. Dr. Mehmet Çakmakçı ve Doç. Dr. Mehmet Nurullah Ateş bulunuyor.

Etkinlik iki gün sürecek

İki gün sürecek etkinliğin katılımcıları, küçük gruplar halinde çalıştaylara katılarak iklim ve çevre sorunları üst başlığında temiz çevre, sürdürülebilir kalkınma, sıfır atık, iklim mülteciliği ve iklim değişikliği konularına yönelik somut projeler geliştirecek. Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği ortaklığındaki etkinliğe "www.istsum.com/kayit-ol" adresinden kayıt yaptırılabilir.

Vedat Milor kaza geçirdi AK Parti'den Netflix dizisine 'Rum propagandası' tepkisi! Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar 2024 KPSS Önlisans soru ve cevapları yayımlandı! Ünlü sanatçı Gül Avalan yardıma muhtaç halde!