2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı mı? YÖKDİL/2 başvurusu nasıl yapılır, tarihleri ne zaman?

2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/2) başvurularının başlama tarihi ve başvuru yöntemi, binlerce aday tarafından merak ediliyor. ÖSYM, 2024-YÖKDİL/2 sınavı için başvuru rehberini yayınladı.

AA | Abone ol

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2024-YÖKDİL/2) başvuruları başladı.

2024-YÖKDİL/2 sınavı başvuru tarihleri

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 11 Ağustos'tak sınav için bugün başlayan başvurular 2 Temmuz'a kadar sürecek.

2024-YÖKDİL/2 sınavına nasıl başvurulur?

Adaylar başvurularını, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından gerçekleştirebilecek.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi, ilgili sınavın kılavuzunda yer alıyor. Adaylar kılavuza ÖSYM'nin sitesinden erişebiliyor.

CHP tüm belediyelerinde 'Kent Lokantası' açacak Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'yı ziyaret edecek İşte borsada en çok kazandıran hisseler Safiye Soyman'ın acı günü: Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti Elektrik tüketimi 8 gün içinde 5 kez rekor kırdı