Yusuf Dikeç annesiyle fotoğrafını paylaştı, X'te gündem oldu

Paris Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca müsabakasında eli cebinde yaptığı atış ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve bir anda fenomen haline gelen Yusuf Dikeç’in X’ten (Twitter) paylaştığı fotoğraf olay yarattı. Dikeç’in “En kıymetlim” anlamına gelen “My Most Precious’ yazarak annesiyle birlikte göründüğü fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

Paris 2024 Olimpiyatları'nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan'la beraber gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, yalnızca Türkiye’de değil dünyada da gündem olmayı sürdürüyor.

Sosyal medya platformu X’te hesap açtığı gün X’in resmi hesabından ‘Hoşgeldin’ mesajı alan Yusuf Dikeç, dün gece annesiyle birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Sabah saat 9.30 itibarıyla 6 milyon etkileşim, 209 bin beğeni, 8 bin yeniden paylaşım ve 3 bin yorum alan karenin altına pek çok yorum geldi.

Skandal paylaşımlara tepki yağdı

Yusuf Dikeç'in paylaşımı sosyal medyada ses getirirken bazı kullanıcıların "Dünyaya rezil olduk", "Keşke annenizi paylaşmasaydınız", "Sil şunu" şeklinde paylaşımları büyük tepki yarattı.

Yusuf Dikeç kimdir?

Yusuf Dikeç, 1 Ocak 1973 Kahramanmaraş Göksun doğumlu. Spor hayatını Jandarma Gücü Spor Kulübü bünyesinde sürdürüyor.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, 2012 Yaz Olimpiyatları'nda 10 metre havalı tabanca ve 50 metre tabanca dallarında Türkiye’yi temsil etti.

Mersin'de düzenlenen 2013 Akdeniz Oyunları'nda bir altın ve bir gümüş madalya kazanan Dikeç, 2016 Yaz Olimpiyatları'nda 50 metre tabanca kategorisinde 550 puanla 22'nci sırada yer aldı.

Dünya sıralamasında sekiz numarada bulunan Dikeç, kariyerine Olimpiyat gümüş madalyası ekleyerek Türkiye'ye tarihi bir başarı kazandırdı.

Hizbullah açıkladı: İsrail'e saldırı neden ertelendi? Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü Icardi’nin 52 milyon liralık süper lüks oyuncağı MİT'ten PKK'ya büyük darbe: Kapar'ın fişi çekildi İzmir'in Bergama ilçesinde orman yangını çıkt