Yunanistan'da kaybolan BBC sunucusunun cansız bedeni bulundu

Yunanistan'ın Sömbeki adasında kaybolan BBC sunucusu Dr. Michael Mosley'in, arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.

Abone ol

İngiliz kamu yayıncısı BBC'de sağlık yayınları yapan Dr. Michael Mosley, eşiyle birlikte tatil için geldiği Yunanistan'ın Sömbeki adasında hayatını kaybetti. 

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolduğu bildirilen 67 yaşındaki Dr. Mosley'in, arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.

BBC'de yer alan habere göre, Sömbeki Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas, Dr. Mosley'in cansız bedeninin, yürüyüşe çıktığı Agia Marina plajı yakınlarındaki kayalık bir tepede bulunduğunu söyledi.

BBC'ye konuşan bir polis, bir mağaraya yaklaşırken bulunan cesedin, "birkaç gündür" ölü olduğunu ve henüz resmi olarak kimliğinin belirlenemediğini söyledi.

İşte borsada en çok kazandıran hisseler Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak Antalya'da sahilindeki karavanlar kaldırıldı Moody's'ten Koç Holding'in kredi notuna güncelleme Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti