Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Elon Musk'a sert tepki: Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman!

Venezuela'da 28 Temmuz'daki devlet başkanı seçimini kazandığı açıklanan mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "seçimlere hile karıştırıldığını" öne süren ABD'li milyarder Elon Musk'a tepki göstererek, "Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım." dedi.

Abone ol

Venezuela basınında çıkan haberlere göre, Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ulusal televizyonda yayınlanan basın toplantısında "Maduro'nun büyük seçim sahtekarlığı" paylaşımında bulunan Elon Musk'ı eleştirdi.

Musk'ı "yeni baş düşmanları" olarak niteleyen Maduro, "Kavga mı istiyorsun? Edelim o zaman. Elon Musk, ben hazırım." ifadesini kullandı.

Venezuela Seçim Konseyinin duyurduğu sonuçlara göre, Maduro, yüzde 51,20 ile 28 Temmuz'daki devlet başkanı seçimini 3. kez kazanmıştı.

Venezuela muhalefet koalisyonu Birleşik Demokratik Platform (PUD) adayı Edmundo Gonzalez ise seçim sonuçlarını reddettiklerini açıklamıştı.

THY Beyrut seferini bir kez daha iptal etti Gazprom 480,6 milyar ruble zarar etti Meta 1,4 milyar dolarlık ceza ödeyecek Fidan ve IKBY Başkanı Barzani'den kritik görüşme Bakan açıkladı: Aydın'da heyecanlandıran keşif