Üçlü zirve tehlikeye girdi

Yunanistan'ın teklifinin yetersiz bulunmasının ardından Merkel -Hollande - Tsipras toplantısı tehlikeye girdi

Abone ol

Avrupa Birliği yetkilileri, Yunanistan'ın borç krizine çözüm bulabilmek için yeni fonlama elde edebilmek amacıyla sunduğu reform taslağının yetersiz bulunmasının ardından Almanya, Fransa ve Yunanistan liderleri arasında yapılması planlanan bir toplantının tehlikeye girdiğini belirtti.

Alman Şansölye Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras arasında Brüksel'de gerçekleştirilen liderler zirvesi sırasında, Yunanistan tarafından daha önce verilen teknik önerilere yönelik siyasi anlaşmaya ulaşmayı hedefleyen bir görüşme yapılması planlanıyordu.

Fakat Yunanistan tarafından kreditörlere sunulan önerilerin yetersiz bulunması ve dün itibariyle yeni bir görüşme ayarlanmamış olması sonrası bu görüşmenin de gerçekleşmesinin şüpheli olduğu belirtiliyor.

Dolar/TL bugün ne kadar? İşte günün ilk rakamları... Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gidiyor Suudi devine Türk CEO E-5 Karayolu’nda zincirleme kaza: 13 yaralı AFAD, Karadeniz'de etkili olan yağışa ilişkin açıklama yaptı