Trump: Harris, Biden'dan da kötü bir aday!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 'daha radikal solcu' diye nitelediği ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, başkanlık yarışında ABD Başkanı Joe Biden'dan 'daha kötü bir aday' olduğunu belirtti ve 'çok ama boş konuştuğunu' söyledi.

AA | Abone ol

Donald Trump, Fox News televizyonuna verdiği mülakatta, Başkan Biden'ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların resmi adayı olması beklenen Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Harris'in, Biden'dan 'daha kötü bir aday' olduğunu söyleyen Trump, "Bence o (Harris), daha radikal solcu" dedi ve Harris'in 'çok fakat boş konuştuğunu' savundu.

"Birisi Harris'i deli gibi gülmemeye ikna etmiş"

Sosyal medyada kahkahasıyla gündeme gelen Harris'in gülüşünü de eleştiren Trump, "O gülüş, deli birinin gülüşü. Fakat artık böyle gülmediğini fark ettim. Birisi onu gülmemeye ikna etmiş" ifadesini kullandı.

Başkan Biden, 21 Temmuz'da X hesabından yaptığı açıklamada, başkanlık yarışından çekildiğini ve Başkan Yardımcısı Harris'i kendi yerine önerdiğini duyurmuştu.

Bakan duyurdu: Aydın'da heyecanlandıran keşif Şeyma Subaşı'na da 'gizli reklam' cezası Olimpiyat'ta atıcılıkta gümüş madalya geldi İstanbul yönü 50 gün trafiğe kapatılacak Bozuk para sorununa ilginç çözüm: 100 TL getirene 110 lira veriyor