Shopping Fest Alman gazetesinde

Alman Kölner Express Gazetesi bugün başlayan ve 40 gün 40 gece sürecek İstanbul Shopping Fest'i tanıttı.

Abone ol

KÖLN - Alman Kölner Express Gazetesi, İstanbul'u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürme hedefiyle düzenlenen "Shopping Fest"i tanıttı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Valiliği himayesinde, İstanbul Büyükşehir belediyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi desteği,  Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Parekendeciler Derneği, Birleşmiş markalar Derneği koordinasyonunda gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest'i (İSF) tanıtan gazete, haberini "Boğazda kelepir avı" başlığıyla verdi.

Gazete, coşku dolu etkinlikleriyle tarihin, lezzetin ve eğlencenin merkezi olarak nitelendirdiği İstanbul'a, Shopping Fest nedeniyle iki kişilik seyahat çekilişi de düzenledi.

Gazete haberinde ayrıca, İstanbul'da alışveriş yapılabilecek yerlere de yer verildi.

Enflasyon muhasebe düzenlemesiyle ilgili geri adım yok, küçük rötuşlar masada Enflasyondan arındırılmış satışlar zayıf kaldı, ikinci 500’ün performansı düştü Makine üreticileri, vize sorununa çözüm istiyor Alman Master Builders MBT Tech'in % 51'ini aldı Tarımsal destekler üreticiyi memnun etmedi