Moskova'da bomba alarmı

Rus petrol ve doğalgaz şirketi Gazprom, ofislerinin bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildiğini yalanladı

Abone ol

MOSKOVA - Rus petrol ve doğalgaz şirketi Gazprom, Moskova'daki merkez ofislerinin, bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildiği iddiasını yalanladı.

Gazprom Enformasyon Daire Başkan Yardımcısı İgor Volobuev, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bomba ihbarı ve tahliye konusunda bilgim yok, çalışanlarımız ofis içerisinde çalışmalarına devam ediyor" dedi.  

Gazprom'dan yapılan açıklamaya rağmen, olay yerinde bulunan bazı basın mensupları, Gazprom'un binasının önünde ambulans, üç itfaiye arabası ile İçişleri Bakanlığının bağlı bomba arama timlerine ait araçların bulunduğunu ve çalışanların tahliye edildiğini iddia etti. 

Bazı gazeteciler de Gazprom çalışanlarıyla görüştüklerini ve çalışanların kendilerine tatbikattan bahsettiklerini iddia etti. 

Görgü tanıklarına göre, bina etrafında bulunan itfaiye ve polis araçları bina çevresinden uzaklaştırılarak yan sokaklara götürüldü. 

İşiçleri Bakanlığından da olayla ilgili henüz bilgi verilmedi. 

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Yeni limitte tekstil, giyim öncelikli sektör olacak İsrail ordusu, Batı Şeria'da birçok bölgeye baskın düzenledi Haftanın ilk iş ve okul gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak