Medef Başlanı Patrick Martin: Fransız iş dünyası tedirgin

Fransız iş dünyasının lobi grubu Medef'in başkanı Patrick Martin, Fransız ekonomisindeki olumlu işaretlerin iş dünyasındaki tedirginliği maskelediğini söyledi. Martin, “İş dünyasından gelen çok az sayıda yasa koyucu var. Karşılaştığımız kısıtlamaları, projelerimizi ve hedeflerimizi anlamıyorlar” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi | Abone ol

Fransız ekonomisi ikinci çeyrekte beklenenden biraz daha iyi büyüdü ve hizmetler sektörü bu ay Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları sayesinde büyük bir dinamizm kazandı.

Martin, BFM Business TV kanalına verdiği demeçte, "Bunu görmek güzel, ancak şirket patronları giderek daha fazla endişe duyuyor" dedi.

İmalat ve inşaat sektörlerinde aylardır süren gerilemenin yanı sıra siyasi çıkmaza ve Ulusal Meclis'te iş dünyasına yönelik sempati eksikliğine dikkat çeken Martin, “İş dünyasından gelen çok az sayıda yasa koyucu var. Karşılaştığımız kısıtlamaları, projelerimizi ve hedeflerimizi anlamıyorlar” dedi

Sevil Üstekin hayatını kaybetti İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı Türkiye'deki siyasi parti sayısı belli oldu Almanların sonbahardaki gözdesi Antalya! Bodrum'un su sorunu çözülecek mi? 1 milyar TL'lik ödenek